Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹莊生
Johnson Tsao Chuang-Sheng
Aliases:  莊生
 
Filmography (1959-1983)
 
  美術 (210 films)
    千金小姐 (1959)    
    皆大歡喜 (1961)    
    隔牆艷史 (1961)    
    不了情 (1961)    
    花團錦簇 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    七七敢死隊 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    藍與黑(上) (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    珊珊 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    船 (1967)    
    催命符 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    大盜歌王 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    死角 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    裸血 (1969)    
    報仇 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    春火 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    年輕人 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    警察 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    面具 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    朋友 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    血滴子 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    大老千 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    神打 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    死囚 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    螳螂 (1978)    
    五毒 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    街市英雄 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    鐵旗門 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    金手指 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    邪 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    長輩 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    武館 (1981)    
    叉手 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    蠱 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    魔界 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    水晶人 (1983)    
  服裝 (1 film)
    唐人街小子 (1977)