Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹莊生
Johnson Tsao Chuang-Sheng
Aliases:  莊生
 
Filmography (1959-1983)
 
  美術 (210 films)
    千金小姐 (1959)    
    隔牆艷史 (1961)    
    不了情 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    姊妹情仇 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    歡樂青春 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    黑鷹 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    催命符 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    船 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    桃李春風 (1969)    
    死角 (1969)    
    裸血 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    春火 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    快活林 (1972)    
    惡客 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    群英會 (1972)    
    桃色經紀 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    警察 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    朋友 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    面具 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    情鎖 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    神打 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    大老千 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    死囚 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    天龍八部 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    五毒 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    邪 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    金手指 (1980)    
    屍妖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    蠱 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    長輩 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    叉手 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    武館 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    魔界 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
  服裝 (1 film)
    唐人街小子 (1977)