Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Ba叔
Uncle Ba Suk  ♂
Aliases:  陳達志,  Abba Chan



 
Filmography (2003-2015)
 
  監製 (1 film)
    戰狼 (2015)    
  演員 (8 films)
    龍咁威2003 (2003) ... 廁客
    地下鐵 (2003) ... Ba叔
    A-1頭條 (2004) ... 報館老闆
    戀情告急 (2004)    
    驚心動魄 (2004) ... 孤兒院外路人
    我要做Model (2004) ... 七叔
    殺破狼 (2005) ... Ba叔
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 局長
  出品人 (6 films)
    龍咁威2003 (2003)    
    行運超人 (2003)    
    我要做Model (2004)    
    驚心動魄 (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    殺破狼 (2005)