Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李厚襄
Li Hou-Xiang  ♂
Aliases:  李厚襄,  侯湘
 
Filmography (1949-1964)
 
  配樂 (47 films)
    蕩婦心 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    血染海棠紅 (1949)    
    海外尋夫 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    冬去春來 (1950)    
    說謊世界 (1950)    
    羊城恨史 (1951)    
    花姑娘 (1951)    
    誤佳期 (1951)    
    血海仇 (1951)    
    此恨綿綿 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    江湖兒女 (1952)    
    蜜月 (1952)    
    一板之隔 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    孽海花 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    有求不應 (1953)    
    碧血黃花 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    小樓春曉 (1954)    
    長巷 (1956)    
    面子問題 (1956)    
    望夫山下 (1957)    
    半下流社會 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    金鳳凰 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    馬來風月 (1958)    
    樑上佳人 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    都市狂想曲 (1964)    
    南北兩家親 (1964)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)