Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張任貴
Cheung Yam-Kwai
Aliases:  張仕貴
 
Filmography (1960-1967)
 
  動作設計 (1 film)
    恩仇記 (1966)    
  演員 (17 films)
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960) ... 黃師爺
    薛剛反唐 (1962) ... 馬元
    潮州女狀元 (1962) ... 鄒公子
    釵頭鳳 (1962)    
    李子長活畫 (1963) ... 馬師爺
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 郭駝子
    青霜劍 (1964) ... 姚婆
    庵堂會 (1964) ... 進寶
    真假金牡丹 (1965) ... 龜精
    雙起解 (1965)    
    金葉菊 (1965) ... 歐興
    紫釵記 (1965) ... 門官
    荊釵記 (1965) ... 朱吉
    洛神 (1966) ... 崔琰
    芙蓉仙子 (1966) ... 逍遙仙
    薛丁山(上集) (1967) ... 竇一虎
    薛丁山(下集) (1967) ... 竇一虎