Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳喬
Chan Kiu
 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (25 films)
    後母心 (1960)    
    辭郎洲 (1960)    
    掃窗會 (1961) ... 杜媽
    薛剛反唐 (1962) ... 徐夫人
    穆桂英招親 (1962) ... 佘太君
    釵頭鳳 (1962)    
    嚴蘭貞敲破玉花瓶 (1962) ... 嚴夫人
    潮州女狀元 (1962) ... 張夫人
    紅鬃烈馬 (1963)    
    秦雪梅 (1963) ... 商定國
    呂蒙正 (1963) ... 劉夫
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 杜夫人
    孟麗君 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964) ... 樊姬
    金葉菊 (1965) ... 周母
    湘子橋 (1965)    
    共傘奇緣 (1965) ... 王夫人
    紫釵記 (1965) ... 鄭六娘
    真假金牡丹 (1965) ... 金夫人/王氏
    荊釵記 (1965) ... 王母
    洛神 (1966) ... 曹夫人
    恩仇記 (1966) ... 施秀琴
    四告狀 (1966)    
    薛丁山(下集) (1967) ... 樊夫人
    薛丁山(上集) (1967) ... 樊夫人