Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張應炎
Cheung Ying-Yim  ♂

 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (28 films)
    後母心 (1960) ... 忠伯
    辭郎洲 (1960)    
    掃窗會 (1961) ... 包公
    嚴蘭貞敲破玉花瓶 (1962) ... 趙文華
    潮州女狀元 (1962) ... 蔡炳
    穆桂英招親 (1962) ... 楊延昭
    薛剛反唐 (1962) ... 徐策
    呂蒙正 (1963) ... 劉懋
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 杜寶
    李子長活畫 (1963) ... 石部
    劉玉娘 (1963) ... 府尹
    紅鬃烈馬 (1963)    
    孟麗君 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964) ... 宋真宗
    紫釵記 (1965) ... 崔允明
    荊釵記 (1965) ... 錢貢元
    金葉菊 (1965) ... 周朝元
    湘子橋 (1965)    
    雙起解 (1965) ... 馮國珍
    劉進忠反潮州 (1965) ... 劉進忠
    真假金牡丹 (1965) ... 包公
    共傘奇緣 (1965) ... 王鎮
    何文秀問卜 (1965)    
    恩仇記 (1966) ... 鄧如炳
    四告狀 (1966)    
    洛神 (1966) ... 曹子桓 (曹丕)
    薛丁山(上集) (1967) ... 薛仁貴
    薛丁山(下集) (1967) ... 薛仁貴