Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張應炎
Cheung Ying-Yim  ♂

 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (29 films)
    辭郎洲 (1960)    
    後母心 (1960) ... 忠伯
    掃窗會 (1961) ... 包公
    穆桂英招親 (1962) ... 楊延昭
    薛剛反唐 (1962) ... 徐策
    嚴蘭貞敲破玉花瓶 (1962) ... 趙文華
    釵頭鳳 (1962)    
    潮州女狀元 (1962) ... 蔡炳
    呂蒙正 (1963) ... 劉懋
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 杜寶
    李子長活畫 (1963) ... 石部
    劉玉娘 (1963) ... 府尹
    紅鬃烈馬 (1963)    
    火燒碧雲宮 (1964) ... 宋真宗
    孟麗君 (1964)    
    雙起解 (1965) ... 馮國珍
    劉進忠反潮州 (1965) ... 劉進忠
    真假金牡丹 (1965) ... 包公
    共傘奇緣 (1965) ... 王鎮
    何文秀問卜 (1965)    
    紫釵記 (1965) ... 崔允明
    荊釵記 (1965) ... 錢貢元
    金葉菊 (1965) ... 周朝元
    湘子橋 (1965)    
    洛神 (1966) ... 曹子桓 (曹丕)
    恩仇記 (1966) ... 鄧如炳
    四告狀 (1966)    
    薛丁山(上集) (1967) ... 薛仁貴
    薛丁山(下集) (1967) ... 薛仁貴