Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林小強
Alvin Lam Siu-Keung
 
Filmography (2004-2019)
 
  監製 (23 films)
    鬼域 (2006)    
    妄想 (2006)    
    森冤 (2007)    
    嚇死你! (2008)    
    愛情故事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    童眼 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    高舉•愛 (2012)    
    追凶 (2012)    
    同謀 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    巴黎假期 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    通靈之六世古宅 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    危城 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
  聯合監製 (1 film)
    常在你左右 (2017)    
  行政監製 (20 films)
    旺角黑夜 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    三岔口 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    黑白道 (2006)    
    單身部落 (2007)    
    塚愛 (2007)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    文雀 (2008)    
    同門 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
  執行監製 (6 films)
    2004新紮師兄 (2004)    
    阿孖有難 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    黑白道 (2006)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    愛鬥大 (2008)