Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林小強
Alvin Lam Siu-Keung
 
Filmography (2004-2019)
 
  監製 (23 films)
    鬼域 (2006)    
    妄想 (2006)    
    森冤 (2007)    
    嚇死你! (2008)    
    愛情故事 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    童眼 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    高舉•愛 (2012)    
    追凶 (2012)    
    同謀 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    通靈之六世古宅 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    危城 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    常在你左右 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
  執行監製 (23 films)
    見習黑玫瑰 (2004)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    阿孖有難 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    黑白道 (2006)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    文雀 (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    同門 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)