Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
吳永倫
Alan Ng Wing-Lun  ♂
Aliases:  吳詠倫




 
Filmography (2001-2019)
 
  動作設計 (10 films)
    鎗神傳說 (2001)    
    北京愛情故事 (2014)    
    好命先生 (2014)    
    我們遇見松花湖 (2015)    
    判我有罪 (2015)    
    鐵道飛虎 (2016)    
    謊言西西 (2016)    
    龍拳小子 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)    
    攀登者 (2019)    
  助理指導 (9 films)
    2002 (2001)    
    猛龍 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    大兵小將 (2009)    
    硬漢2 (2011)    
    警察故事2013 (2013)    
    天降雄獅 (2015)    
    絕地逃亡 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
  演員 (29 films)
    鎗神傳說 (2001)    
    豹在江湖之復仇 (2002)    
    黑白森林 (2003)    
    少年阿虎 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    爆裂都市 (2004) ... Glen 手下
    2004新紮師兄 (2004)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    猛龍 (2005) ... [武師]
    凶男寡女 (2005)    
    至尊無賴 (2006)    
    色,戒 (2007) ... [武師]
    擊情歲月 (2007) ... 小海 (青年)
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... [武師]
    門徒 (2007)    
    功夫之王 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    大兵小將 (2009) ... 侍衛
    李小龍 (2010) ... 阿倫
    功夫詠春 (2010) ... 高升
    硬漢2 (2011)    
    逆戰 (2012) ... 萬陽手下
    再愛一次好不好 (2014)    
    賭城風雲II (2015) ... 龍太
    天降雄獅 (2015) ... 突厥頭領
    龍拳小子 (2016)    
    絕地逃亡 (2016)    
    鐵道飛虎 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)