Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方圓(1)
Fong Yuen (1)  ♂
Aliases:  方園





 
Filmography (1948-1983)
 
  化妝 (367 films)
    鐵血男兒 (1948)    
    野火春風 (1948)    
    兒女英雄 (1949)    
    戀愛之道 (1949)    
    宏碧緣 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    南海漁歌 (1950)    
    冬去春來 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    海外尋夫 (1950)    
    五虎斷魂 (1951)    
    羊城恨史 (1951)    
    火鳳凰 (1951)    
    花姑娘 (1951)    
    江湖兒女 (1952)    
    一板之隔 (1952)    
    閨怨 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    別讓丈夫知道 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    逃婚 (1952)    
    秋瑾 (1953)    
    有求不應 (1953)    
    翠翠 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    風流魔王 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    青春頌 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    重逢 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    傳統 (1955)    
    盲戀 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    面子問題 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    長巷 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    風兩桃花村 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    四千金 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    多情河 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    春色無邊 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    妙手回春 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    血影燈 (1958)    
    人約黃昏後 (1958)    
    異國情鴛 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    全家福 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    望鄉 (1958)    
    丈夫的情人 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    慾網 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    嬌娃 (1959)    
    貴婦風流 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    樑上佳人 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    桃花淚 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    私戀 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    母與女 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    南北和 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    慈母手中線 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    不了情 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    茶山情歌 (1962)    
    鳳還巢 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    武則天 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    血手印 (1964)    
    妲己 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    江湖奇俠 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    西遊記 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    女秀才 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    催命符 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    船 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    神刀 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    金石情 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    裸血 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    三笑 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    死角 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    武林風雲 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    殺機 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    春火 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    報仇 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    火併 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    來如風 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    血符門 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑店 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    戀情三千里 (1973)    
    風水二十年 (1983)    
  演員 (63 films)
    鐵血男兒 (1948) ... 仲倉一郎
    花外流鶯 (1948) ... 小車老人
    駝龍 (1949) ... 王老好
    一劍定江山 (1949)    
    兒女英雄 (1949) ... 賣藥者
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 來賓乙
    千鈞一髮 (1949) ... 方父
    玉面霸王 (1949) ... 施礎石博士
    香島美人魚 (1950)    
    花姑娘 (1951) ... 伍長
    火鳳凰 (1951)    
    虎落平陽 (1952) ... 白父
    明天 (1952) ... 老翁
    浴室艷屍 (1952) ... 化驗師
    青春頌 (1953) ... 高醫生
    殘生 (1953)    
    枇根巷 (1953) ... 來賓
    有求不應 (1953) ... 醫生甲
    風流魔王 (1953) ... 檢驗官
    搖錢樹 (1955)    
    那個不多情(上下集) (1956)    
    元元紅 (1958)    
    王金龍 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    殺機重重 (1960)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    七七敢死隊 (1965)    
    船 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    新不了情 (1970)    
    仙女下凡 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    夜貓子 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    絕招 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    港澳傳奇 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    賣身 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    下流社會 (1976) ... 古老松
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    七情六慾 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    入冊 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    碧海情天 (1978) ... 華心城的父親
    廣東十虎 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    滿宮春 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    流氓千王 (1981)