Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬里(1)
Man Lei (1)  ♂





 
Filmography (1950-1978)
 
  監製 (1 film)
    出籠鳥 (1953)    
  演員 (68 films)
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    紅玫瑰 (1952)    
    新木蘭從軍 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    碧雲天 (1953) ... 養老院長
    春回人間 (1954) ... 董事長
    風雨牛車水 (1956) ... 醫生
    酒色財氣 (1957)    
    玉女私情 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    花團錦簇 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    艷陽天 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    船 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    金石情 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    太極門 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    死角 (1969) ... 服飾店老闆
    釣金龜 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 探員乙
    鐵手無情 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    董夫人 (1970)    
    春火 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    金印仇 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    來如風 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鴻運當頭 (1972) ... 姚副理
    仙女下凡 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    戀情三千里 (1973)    
    碧海情天 (1978)