Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬里(1)
Man Lei (1)  ♂





 
Filmography (1950-1978)
 
  監製 (1 film)
    出籠鳥 (1953)    
  演員 (68 films)
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    紅玫瑰 (1952)    
    小夫妻 (1953)    
    碧雲天 (1953) ... 養老院長
    新木蘭從軍 (1953)    
    春回人間 (1954) ... 董事長
    風雨牛車水 (1956) ... 醫生
    酒色財氣 (1957)    
    玉女私情 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    花團錦簇 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    龍虎溝 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    船 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    諜海花 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    金石情 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    太極門 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    死角 (1969) ... 服飾店老闆
    釣金龜 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 探員乙
    鐵手無情 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    春火 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    董夫人 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    來如風 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    大內高手 (1972)    
    鴻運當頭 (1972) ... 姚副理
    仙女下凡 (1972)    
    戀情三千里 (1973)    
    碧海情天 (1978)