Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
樊家根
Fan Ka-Ken
Aliases:  范家仁
 
Filmography (1949-1974)
 
  監製 (2 films)
    梁寬與林世榮 (1955)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
  製片 (1 film)
    濟公活佛 (1949)    
  剪接 (107 films)
    孽海癡魂(下集大結局) (1949)    
    孽海癡魂(上集) (1949)    
    腸斷十八年 (1950)    
    暴雨寒梅 (1950)    
    花王之女 (1950)    
    金玉滿堂 (1951)    
    丁財兩旺 (1951)    
    難為了爸爸 (1952)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    血影燈 (1958)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    女攝青鬼乞米養孤兒(下集大結局) (1958)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    楊八妹取金刀 (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    雙槍陸文龍 (1959)    
    掃把精 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    四郎探母 (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    生死連枝(上集) (1959)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960)    
    鐵臂拳王 (1960)    
    美人計 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    荒島驚魂 (1960)    
    怪俠赤屠龍 (1960)    
    秘密三女探 (1960)    
    公寓謀殺案 (1960)    
    雪峰魔女 (1960)    
    龍鳳合歡花 (1960)    
    女黑俠飛鵝嶺救夫 (1960)    
    屠龍女三鬥粉金剛 (1960)    
    神童擒兇記 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    活骷髏浴血五仙觀 (1961)    
    救出重圍 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    小千金 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961)    
    萬里尋親記 (1961)    
    苗山白毛女(下集) (1961)    
    紮腳小紅娘 (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    母愛 (1961)    
    薔薇之戀 (1962)    
    探花夫婿狀元妻 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    夜夜望娘婦 (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    雙劍神鞭俠 (1962)    
    橫掃江南七霸天 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    孖生小藝人 (1962)    
    小福星 (1962)    
    沉冤得雪 (1962)    
    福祿雙星 (1962)    
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)    
    隱形女俠 (1962)    
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    工廠少爺 (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)    
    苦海親情 (1963)    
    五諫刁妻 (1963)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    鄉里夫人 (1964)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    陣陣美人威 (1964)    
    行運老爺車 (1964)    
    無情寶劍有情天 (1964)    
    好兒孫 (1964)    
    街市皇后 (1964)    
    月光光 (1965)    
    你情我願 (1965)    
    人鬼恩仇 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    千手神拳(下集) (1965)    
    電梯女郎 (1965)    
    糊塗大偵探 (1965)    
    詩禮傳家(上集) (1965)    
    青山依舊夕陽紅 (1965)    
    女毒手 (1966)    
    殺人花 (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    風流才子俏丫環 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    飛燕女俠 (1968)    
    桃園三結義 (1968)    
    玉面貓 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    七彩天堂 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    包公遊地府 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    小紅娘 (1973)    
    侵略者 (1974)    
  編劇 (1 film)
    財歸財路 (1953)