Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
齊琳
Chai Lam  ♂
Aliases:  齊衡





 
Filmography (1957-1980)
 
  演員 (205 films)
    四千金 (1957)    
    香車美人 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    野花香 (1959)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    後門 (1960)    
    黑吃黑 (1961) ... 張金福
    南北和 (1961)    
    不了情 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    南北一家親 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血手印 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    金鷹 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    落馬湖 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    毒天使 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    烽火萬里情 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    玉羅剎 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    三招了 (1969)    
    裸血 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    報仇 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    孫悟空智取黃袍怪 (1970)    
    我永遠記著你 (1970)    
    飛俠神刀 (1971) ... 洪義
    六刺客 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    火併 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    追擊 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    娃娃夫人 (1972)    
    精武門 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    拳門 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    浪 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    大密探 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    除霸 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    警察 (1973)    
    屈原 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    大老千 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    死囚 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    交貨 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    情俠追風劍 (1980)