Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄒志俠
Chow Chi-Hap
 
Filmography (1948-1986)
 
  攝影 (30 films)
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948)    
    拳世界 (1948)    
    天下婦人心 (1948)    
    七劍十三俠 (上集) (1949)    
    小老虎大戰殺人王 (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949)    
    骨肉情深 (1949)    
    怪俠飛天龍 (1949)    
    孤兒淚 (1949)    
    血染斷腸碑 (1949)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    對錯親家 (1951)    
    虎穴龍潭 (1951)    
    原子飛劍俠 (1951)    
    風塵俠犬 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    花好月圓 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    一片飛花 (1956)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    荔枝記 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    豬八戒招親 (1957)    
    毒玫瑰 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    想入非非 (1958)    
    野花香 (1959)    
    富貴神仙 (1962)    
  監製 (2 films)
    武林客棧 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
  剪接 (30 films)
    飄零女 (1954)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    勾魂使者 (1956)    
    西廂記 (1956)    
    血染黃金 (1957)    
    司馬相如 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    豬八戒招親 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    第七號司機 (1958)    
    柳毅傳書 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    想入非非 (1958)    
    姊妹花 (1958)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    人倫 (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    路 (1959)    
    錢 (1959)    
    野花香 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    毒手 (1960)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    秋風秋雨 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    香港屋簷下 (1964)    
    英雄正傳 (1986)    
  策劃 (3 films)
    鐵三角 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    廣東好漢 (1974)