Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李斯(1)
Lee Sze
 
Filmography (1963-1971)
 
  配樂 (37 films)
    昨夜夢魂中 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    復活玫瑰 (1963)    
    俏冤家 (1964)    
    小夫妻 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    學生王子 (1964)    
    孽債親情 (1964)    
    原來我負卿 (1965)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    結婚的秘密 (1965)    
    點心皇后 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    金鼎游龍 (1966)    
    神秘的血案 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    莫負青春 (1967)    
    少女情 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    兔女郎 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    藍色酒店 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    血城 (1968)    
    掌門人 (1968)    
    太極門 (1968)    
    野店 (1969)    
    江湖半把刀 (1971)