Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李斯
Lee Sze
 
Filmography (1963-1971)
 
  配樂 (35 films)
    斷腸花 (1963)    
    復活玫瑰 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    小夫妻 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    學生王子 (1964)    
    孽債親情 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    點心皇后 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    原來我負卿 (1965)    
    孝女珠珠 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    少女情 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    兔女郎 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    血城 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    掌門人 (1968)    
    太極門 (1968)    
    藍色酒店 (1968)    
    野店 (1969)    
    江湖半把刀 (1971)