Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬之秦
Ma Chi-Chun  ♀
Aliases:  馬之泰 ,  馬云秦,  馬雲秦





 
Filmography (1959-2012)
 
  演員 (44 films)
    玫瑰戀 (1959)    
    金色年代 (1959)    
    大將軍郭子儀 (1960)    
    是真是假 (1967)    
    恨海痴情 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    劊子手 (1968)    
    黑風嶺 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    吉人天相 (1970)    
    初戀在台北 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    雲飄飄 (1974) ... 馬如萍
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    玩命 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975) ... 小妮母
    天皇巨星 (1976)    
    梅花 (1976)    
    田園 (1976)    
    海天一色 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    四月的旋律 (1976)    
    愛情大進擊 (1977)    
    新紅樓夢 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    一個太太恰恰好 (1979)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    美麗與哀愁 (1980)    
    雨中鳥 (1980)    
    女兒心 (1980)    
    賭王千上千 (1981)    
    被判死刑 (1981)    
    雲知道你是誰 (1981)    
    魔輪 (1983)    
    強棒出擊 (1985)    
    心鎖 (1987) ... 丹琪媽
    詭絲 (2006) ... 葉啟東母親
    昨日的記憶 (2012)    
    熊熊愛上你 (2012) ... 朱奶奶
    訂作我的她 (2012)