Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊吉友
Yang Chi-Yao
Aliases:  楊吉爻
 
Filmography (1972-1990)
 
  監製 (8 films)
    威震四方 (1972)    
    鬼面人 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    威震天南 (1978)    
    朝來寒雨晚來風 (1984)    
  導演 (6 films)
    蛇珠 (1978)    
    少林寺弟子 (1983)    
    絕處逢生 (1985)    
    松贊干布 (1988)    
    三國志:關公 (1989)    
    三國志 (1990)    
  剪接 (1 film)
    蛇珠 (1978)    
  策劃 (3 films)
    雍正命喪少林門 (1977)    
    威震天南 (1978)    
    綠色山莊 (1980)    
  編劇 (8 films)
    生死關頭 (1974)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    蛇珠 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    少林寺弟子 (1983)    
    絕處逢生 (1985)    
    三國志:關公 (1989)    
    三國志 (1990)    
  出品人 (1 film)
    步步追殺 (1974)