Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
明格
Ming Ke  ♀





 
Filmography (1957-1977)
 
  演員 (21 films)
    養女湖 (1957)    
    大將軍郭子儀 (1960)    
    武則天 (1961)    
    薇薇的週記 (1963)    
    牧野恩仇 (1964)    
    我們六個 (1965)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    春歸何處 (1967)    
    尋夢園 (1967) ... 塵母
    忘不了妳 (1968) ... 薛老太太
    黑帖 (1969) ... 葛老太太
    新娘與我 (1969)    
    人鬼狐 (1969)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    珍珍的煩惱 (1970)    
    狐妻 (1970) ... 客串文母
    群星會 (1970)    
    五對佳偶 (1971)    
    愛在心 (1975)    
    異鄉夢 (1977)    
    不要在大街上吻我 (1977)