Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉志中
Lau Chi-Chung
 
Filmography (1957-1982)
 
  製片 (18 films)
    丁一山 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    心魔 (1975)    
    半斤八兩 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    人嚇人 (1982)    
  服裝 (1 film)
    多情河 (1957)