Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉志中
Lau Chi-Chung
 
Filmography (1957-1982)
 
  製片 (18 films)
    丁一山 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    心魔 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    溫拿與教授 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    死亡遊戲 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    人嚇人 (1982)    
  服裝 (1 film)
    多情河 (1957)