Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫聖源
Sun Sheng-Yuan
 
Filmography (1968-1979)
 
  監製 (6 films)
    武士盟 (1969)    
    幾度花落時 (1970)    
    午夜留香 (1971)    
    擂台 (1972)    
    中國針灸 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
  導演 (6 films)
    擂台 (1972)    
    黃金賭客 (1973)    
    中國針灸 (1973)    
    銀海浪子 (1975)    
    落翅仔 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
  編劇 (9 films)
    巫山點點愁 (1968)    
    武士盟 (1969)    
    幾度花落時 (1970)    
    午夜留香 (1971)    
    擂台 (1972)    
    中國針灸 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    銀海浪子 (1975)    
    落翅仔 (1979)