Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白光
Bai Guang  ♀





 
Filmography (1943-1959)
 
  監製 (2 films)
    鮮牡丹 (1956)    
    接財神 (1959)    
  導演 (2 films)
    鮮牡丹 (1956)    
    接財神 (1959)    
  演員 (25 films)
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    蝴蝶夢 (1948)    
    十三號凶宅 (1948)    
    柳浪聞鶯 (1948)    
    亂世的女性 (1948)    
    626間諜網 (1948)    
    珠光寶氣 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    血染海棠紅 (1949) ... 三奶奶
    蕩婦心 (1949) ... 蔡梅英
    諜海雄風 (1949)    
    雨夜歌聲 (1950) ... 阿巧
    結婚24小時 (1950) ... 張潔如
    一代妖姬 (1950) ... 小香水
    迎春樂 (1951)    
    玫瑰花開 (1951) ... 羅美音
    香姐兒 (1952) ... 香姐兒朱燕華
    蛇蝎美人 (1952)    
    銀海千秋 (1953)    
    歌女紅菱艷 (1953)    
    新西廂記 (1953) ... 紅娘
    鮮牡丹 (1956)    
    銀海笙歌 (1958)    
    接財神 (1959)    
    多情恨 (1959) ... 小蘭
  編劇 (2 films)
    鮮牡丹 (1956)    
    接財神 (1959)