Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林家儀
Lam Kar-Yee  ♀





 
Filmography (1948-1958)
 
  演員 (114 films)
    富貴浮雲 (1948)    
    十三妹大鬧能仁寺 (1948)    
    羅宮春色 (1949)    
    樊梨花 (1949)    
    武松血濺鴛鴦樓 (1949)    
    不如歸 (1949) ... 李志芬
    打雀遇鬼 (1949)    
    原來我負卿 (1949) ... 小芬
    石鬼仔出世 (1949)    
    拗碎靈芝 (1949)    
    周氏反嫁 (1949)    
    客途秋恨 (1949)    
    紅樓夢 (1949)    
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    西施 (1949)    
    淒涼姊妹花 (1949) ... 畢鳳仙
    小俠艾虎 (1949)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949) ... 何仙姑
    楊八妹取金刀 (1949) ... 楊九妹
    怪俠飛天龍 (1949)    
    牛郎織女 (1949)    
    卓文君夜訪相如 (1949) ... 蘭心
    天魔女三戲濟顛 (1950)    
    李鐵北海斬妖龍 (1950)    
    風火送慈雲(下集) (1950)    
    夜半鐘聲 (1950)    
    蕩婦殺妾慘案 (1950) ... 美美
    龍虎渡姜公 (1950)    
    暴雨寒梅 (1950)    
    月下琴挑淑婦魂 (1950)    
    妻多夫賤 (1950)    
    天魔女大戰牛魔王 (1950) ... 狐狸精
    慈雲太子走國 (1950)    
    劈山救母 (1950)    
    封神榜之一:大破黃河陣 (1950) ... 碧霄娘娘
    崑崙女俠夜探摩天嶺 (1950)    
    崑崙女俠血戰燕子盜 (1950)    
    新茶花女 (1950)    
    薛仁貴血戰柳家莊 (1950)    
    桃花俠大戰貞淫島 (1950) ... 白蓮花
    風火送慈雲(上集) (1950)    
    豪門蕩婦 (1950)    
    武潘安大鬧三門街 (1950)    
    方世玉千里送艷娘 (1951)    
    范斗 (1951)    
    峨嵋飛劍橫掃金銀宮 (1951)    
    紅俠 (1951)    
    飛刀李鳳嬌 (1951)    
    錦繡年華(上集) (1951) ... 陸婢秋痕
    白俠白旋風 (1951)    
    千金小姐丫環賣 (1951)    
    一本萬利 (1951)    
    雙料夫妻 (1951)    
    峨嵋飛俠誤闖風火島 (1951)    
    十二金釵戲玉郎 (1951)    
    雌雄雙俠 (1951)    
    紅衣女俠 (1951)    
    失魂魚 (1951)    
    野花那有家花香 (1951)    
    靚仔玉三打下山虎 (1951)    
    錦繡年華(下集) (1951) ... 陸婢秋痕
    怪面虎大鬧骷髏洞 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952) ... 鶯鶯
    良宵花弄月 (1952)    
    歌唱方世玉打擂台(下集) (1952)    
    七姐會牛郎 (1952) ... 六姐
    峨嵋女俠 (1952)    
    綠窗紅淚 (1952) ... 女僕春梅
    為情顛倒 (1952)    
    唔嫁又嫁 (1952)    
    楊乃武與小白菜 (1952) ... 葛三姑
    綠林紅粉 (1952)    
    佳偶天成 (1952) ... 阿娟
    紅白牡丹花 (1952)    
    龍鳳花燭 (1952)    
    從心所欲 (1952)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    老婆皇帝 (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952) ... 白牡丹
    女少爺 (1952)    
    楊乃武與小白菜(大結局) (1952) ... 葛三姑
    風流天子 (1953)    
    鬼妻 (1953) ... 何小翠
    雪夜訪情憎 (1953)    
    春風得意鳳求凰 (1953)    
    改期結婚 (1954)    
    寶劍金釵 (1954)    
    黃飛鴻與林世榮 (1954) ... -
    鐵金剛三訪峨嵋俠 (1954)    
    我笑蓮花似玉郎 (1954)    
    郎心如鐵 (1954)    
    離婚淚 (1954) ... 阿娟
    蜜月 (1955)    
    五虎將 (1955) ... 阿巧
    飛天螭蟧 (1955) ... 胡少芬
    做人新抱甚艱難 (1955)    
    飛天螭蟧 (1955) ... 胡少芬
    鐵馬騮 (1955)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    女俠響尾追魂鏢 (1956)    
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    女俠俞金鳳 (1956) ... 秦鳳嬌
    烈女報夫仇 (1956) ... 春桃
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    永春三娘與洪熙官 (1956)    
    詐痲納福 (1956)    
    狐仙奇緣 (1957)    
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    烈女春香 (1957) ... 香丹
    刁蠻郡主戲玉郎 (1957)    
    八美戲狀元 (1957)    
    天仙送子 (1958)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958) ... 小紅