Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王斌
Wang Bin (1)  ♂

 
Filmography (1994-2014)
 
  監製 (1 film)
    青春愛人事件 (2005)    
  副導演 (1 film)
    活著 (1994)    
  故事 (4 films)
    英雄 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    千里走單騎 (2005)    
    香氣 (2014)    
  演員 (1 film)
    緣起 (2002)    
  策劃 (3 films)
    我的父親母親 (1999)    
    一個都不少 (1999)    
    千里走單騎 (2005)    
  編劇 (7 films)
    搖呀搖!搖到外婆橋 (1995)    
    英雄 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    青春愛人事件 (2005)    
    美人依舊 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
    銅雀台 (2012)