Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳天
Ng Tin  ♂
 
Filmography (1947-1987)
 
  製片 (43 films)
    一見鍾情 (1958)    
    血影燈 (1958)    
    百花公主 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    入室佳人 (1960)    
    翠崗浴血記 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    私戀 (1960)    
    女俠飛紅巾 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    萬劫孤兒 (1961)    
    茶山情歌 (1962)    
    夜半驚魂 (1963)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    女集中營 (1973)    
    鬼眼 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    同居 (1975)    
    大老千 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    天龍八部 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    血芙蓉 (1978)    
  導演 (1 film)
    憶江南 (1947)    
  演員 (15 films)
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    怨女情癡 (1953) ... 男僕
    有求不應 (1953) ... 巫師
    春回人間 (1954) ... 醫生乙
    海棠紅 (1955)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957) ... 張三
    鳳凰于飛 (1958)    
    美人魚 (1959) ... 教務長
    空中小姐 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    古墓俠侶 (1961) ... 管家
    老夫子 (1976)    
    鬼馬校園 (1987)    
  服裝 (1 film)
    白蛇傳 (1952)    
  執行監製 (2 films)
    鬼眼 (1974)    
    同居 (1975)