Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李海興
Lee Hoi-Hing  ♂
Aliases:  李少華,  鵬飛,  李嗣興,  展飛





 
Filmography (1978-1999)
 
  動作設計 (19 films)
    玉劍飄香 (1981)    
    鬼面忍者 (1982)    
    鬼符身 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    靈幻童子 (1986)    
    全力反彈 (1987)    
    殭屍訓練營 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    闖將 (1988)    
    鳳凰王子 (1989)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    虎豹小子 (1991)    
    鬼女郎子 (1992)    
    魔圖 (1992)    
    靈幻少女 (1992)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
    街頭殺手 (1996)    
  助理指導 (2 films)
    衛斯理傳奇 (1987)    
    驚天12小時 (1991)    
  演員 (37 films)
    臉譜 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    茅山道人 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    少林童子功 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    鬼面忍者 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    笑太極 (1984)    
    武儈 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    殺夫 (1986)    
    忍武者 (1986)    
    靈幻童子 (1986)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    全力反彈 (1987)    
    殭屍訓練營 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    壯志豪情 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    虎豹小子 (1991)    
    驚天12小時 (1991)    
    沒大沒小 (1992)    
    靈幻少女 (1992)    
    千人斬 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    新大小不良 (1994)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
    街頭殺手 (1996)    
    Shaolin Dolemite (1999)