Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周曼華
Chou Man-Hua  ♀





 
Filmography (1930-1964)
 
  演員 (54 films)
    惜分飛 (1930) ... 潘慧君
    李阿毛與唐小姐 (1939)    
    秦淮世家 (1940) ... 唐小春
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    新美人計 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    博愛 (1942)    
    春 (1942) ... 蕙
    紅顏鐵血 (1943)    
    桃花潭水 (1943)    
    結婚交響曲 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    古園艶屍 (1947)    
    仙童玉女 (1948) ... 美女
    彩鳳戰游龍 (1949)    
    仇深似海 (1950)    
    出海雲霞 (1950) ... 唐淑珍
    摩登太太 (1951)    
    女人與老虎 (1951)    
    亡魂谷 (1951)    
    薔薇處處開 (1952) ... 柳薔薇
    花花公子 (1952) ... 玉姐
    喜相逢 (1952) ... 陳美蓮, 陳秀蓮
    彩鳳還巢 (1952)    
    婦人心 (1952) ... 殷佩蘭
    此恨綿綿 (1952) ... 羅文霞
    逃婚 (1952) ... 丁文華
    女人世界 (1952) ... 沈玉明
    滿園春色 (1952)    
    新娘萬歲 (1952) ... 李文霞
    富貴花 (1953) ... 周敏鳳
    生死戀 (1953) ... 沈曼雲
    閨房樂 (1953)    
    銀海千秋 (1953)    
    白衣紅淚 (1953)    
    魔鬼天堂 (1953)    
    丈夫日記 (1953) ... 夏珊珊
    風流兒女風流債 (1954)    
    千金丈夫 (1954)    
    碧血黃花 (1954) ... 陳意映
    春回人間 (1954) ... 玉燕
    聖女媽祖傳 (1955)    
    搖錢樹 (1955)    
    關山行 (1956)    
    安琪兒 (1958)    
    殺子報 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    小鳥依人 (1960)    
    刀光劍影 (1960) ... 李英瓊
    女俠飛紅巾 (1961) ... 楊玉娘
    古墓俠侶 (1961) ... 陰素棠
    茶山情歌 (1962)    
    狀元及第 (1964) ... 陸氏