Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王菲(1)
Wang Fei (12)  ♂
Aliases:  王老菲





 
Filmography (1962-1983)
 
  演員 (62 films)
    龍山寺之戀 (1962)    
    狀元及第 (1964) ... 王裕
    西施 (1965) ... 皓進
    英雄烈女 (1966)    
    梨山春曉 (1967)    
    情關 (1968)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    愛神 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    情人的眼淚 (1969) ... 老張
    武士盟 (1969)    
    黑帖 (1969) ... 船夫
    金沙刀 (1969)    
    再見台北 (1969)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    挑戰 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    時來運轉 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    李娃 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    秋決 (1972) ... 獄卒
    驚天動地 (1972)    
    擂台 (1972)    
    山東大姐 (1973)    
    怒火 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    浪花 (1976)    
    浪花 (1976)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    瘋女十八年 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    小城故事 (1980)    
    源 (1980)    
    冬梅 (1980) ... 林千萬
    黑鷹的古刀 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    撞鬼 (1983)    
    大輪迴 (1983)