Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朴東龍
Park Dong-Yong  ♂
Aliases:  박동용





 
Filmography (1971-2000)
 
  演員 (34 films)
    大破白蓮教 (1971)    
    盲拳 (1972)    
    東風 (1973)    
    我要持到底 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    大非常網 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    黑龍 (1975)    
    國際警察 (1976)    
    首弟子 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    特命 (1976)    
    刺紋 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    密命客 (1976)    
    王龍 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    Endless Fight (1977)    
    虎林四大通関 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    新精武門 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    天龍欗 (1981)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    解決士 (1982)    
    我叫雙腿 (1982)    
    火爺 (1983)    
    野豹 (1984)    
    英雄神話 (2000)