Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱英洪
Chiu Ying-Hong  ♂
Aliases:  邱英紅





 
Filmography (1986-2001)
 
  動作設計 (20 films)
    7小福 (1986)    
    立體奇兵 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    新七龍珠 (1991)    
    虎豹小子 (1991)    
    賭命雙雄 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    石頭集 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    超級天兵之機車班長 (1997)    
    千面嬌娃 (1998)    
    風中傳說之正義使者 (1998)    
    威龍保鏢 (1999)    
    神探幻影 (1999)    
    情不容義 (2000)    
  導演 (1 film)
    生日夜驚魂 (2000)    
  演員 (20 films)
    魔鬼戰士 (1987)    
    靈芝異形 (1988)    
    轟天雙雄 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    新七龍珠 (1991) ... 珍父
    虎豹小子 (1991)    
    沒大沒小 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    艷鬼在你左右 (1997)    
    千面嬌娃 (1998)    
    風中傳說之正義使者 (1998)    
    神探幻影 (1999)    
    威龍保鏢 (1999)    
  編劇 (5 films)
    7小福 2 (1989)    
    風中傳說之正義使者 (1998)    
    神探幻影 (1999)    
    月夜閃靈 (2000)    
    哭泣的天空 (2001)