Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
閔敏(2)
Man Man (3)  ♂
Aliases:  關敏





 
Filmography (1966-1985)
 
  副導演 (18 films)
    女秀才 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    風流鐵漢 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    插翅虎 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    決殺令 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    教頭 (1979)    
    七煞 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
  導演 (1 film)
    少林佛家大道 (1980)    
  演員 (146 films)
    催命符 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    虹 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 金少爺友乙
    虎膽 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    快活林 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    土匪 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    血証 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    捉鼠記 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    早熟 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 便衣警察
    大哥成 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    降頭 (1975)    
    大老千 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    神打 (1975)    
    心魔 (1975)    
    勾魂降頭 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    死囚 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    索命 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    紮馬 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 嫖客王八
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    發圍 (1980)    
    屍妖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    蠱 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    叉手 (1981) ... 投店旅客
    長輩 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    武松 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    害時出世 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    上海風雲 (1985)    
    江湖了斷 (1985)