Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
程秀瑛
Cheng Hsiu-Ying (1)  ♀
Aliases:  程秀英





 
Filmography (1978-2000)
 
  演員 (20 films)
    鐵燕 (1978)    
    南王北丐 (1979)    
    鄉野人 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    大俠頑皮豹 (1981)    
    新濟公活佛 (1982)    
    黑珍珠 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    大情聖 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    新運河殉情記 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    風車與火車 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    金粉夜叉 (1983)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    我的兒子彬彬 (1983)    
    天天天藍 (1984)    
    小逃犯 (1984)    
    運轉手之戀 (2000) ... 游希子