Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
裴壽千
Bae Su-Cheon  ♂
Aliases:  裴壽天,  배수천,  裵壽千





 
Filmography (1972-1983)
 
  演員 (24 films)
    唐手跆拳道 (1972)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    叛徒 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    武裝解除 (1975)    
    監房 (1975)    
    美國訪問客 (1976)    
    貓拳 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    虎林四大通関 (1978)    
    少林寺 (1978)    
    黒龍豹 (1978)    
    新精武門 (1978)    
    愛拳 (1980)    
    功夫大火? (1980)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    怪招道士 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    新愛拳 (1982)    
    火爺 (1983)