Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍英
Lung Ying (2)  ♂





 
Filmography (1979-2000)
 
  助理指導 (1 film)
    人間蒸發 (2000)    
  演員 (78 films)
    龍虎門 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    踢館 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    花煞 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    波牛 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    義蓋雲天 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    天羅地網 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    再起風雲 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    新精武門1991 (1991)    
    警網雄風 (1992)    
    賭鬼 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    火種 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    和平飯店 (1995)    
    古惑仔3之隻手遮天 (1996)    
    人間蒸發 (2000)    
    七條命 (2000)