Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江全
Kong Chuen (3)
Aliases:  陳平樂





 
Filmography (1970-1994)
 
  動作設計 (6 films)
    邪完再邪 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    飛女正傳 (1992)    
  助理指導 (2 films)
    錦衣衛 (1984)    
    青蛇 (1993)    
  演員 (158 films)
    遊俠兒 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    滿州人 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    警察 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    中國超人 (1975)    
    七面人 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    後生 (1975)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    死囚 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    絕不低頭 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    被迫 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    破戒 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 嵩山派弟子
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    撈過界 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    七煞 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    武狀元 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    請帖 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    日劫 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    忠義群英 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    飛女正傳 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    火種 (1993)    
    夢斷危情 (1993)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)