Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何志偉
Ho Chi-Wai  ♂





 
Filmography (1978-2004)
 
  動作設計 (2 films)
    洪拳大師 (1978)    
    賊贓 (1980)    
  演員 (47 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    佛都有火 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    踢館 (1979)    
    賊贓 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    長輩 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    夜迷情 (1993)    
    飛一般愛情小說 (1997) ... 司機
    旺角黑夜 (2004)