Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李芸敏
Lee Ye-Min  ♂
Aliases:  李芸民,  李雲民,  이예민





 
Filmography (1973-1990)
 
  演員 (31 films)
    賣命 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    七省拳王 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    強人的墳墓 (1975)    
    大逃出 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    北少林 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    密命客 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    最後精武門 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    五大弟子 (1978)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    勇立忍者 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    猛龍煞星 (1985)    
    野蠻谷處女 (1987)    
    紅粉幽魂 (1988)    
    禁宮奇女 (1988)    
    賭命風塵女 (1989)    
    陰陽路 (1990)