Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李萍倩
Jack Li Ping-Qian  ♂
Aliases:  李松文


 
Filmography (1925-1965)
 
  製片 (1 film)
    同命鴛鴦 (1941)    
  導演 (61 films)
    難為了妹妹 (1926)    
    歌場春色 (1931)    
    東北二女子 (1932)    
    有夫之婦 (1932)    
    琵琶春怨 (1933)    
    三姊妹 (1934)    
    女兒經 (1934)    
    豐年 (1934)    
    人倫 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    桃李爭艷 (1936)    
    夜會 (1936)    
    花開花落 (1937)    
    大地的女兒 (1938)    
    茶花女 (1938)    
    鳳求凰 (1938)    
    費貞娥刺虎 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    杜十娘 (1940)    
    紅線盜盒 (1940)    
    家 (1941)    
    地藏王 (1941)    
    風流寡婦 (1941)    
    生離死別 (1941)    
    英烈傳 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    歡喜冤家 (1942)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    母與子 (1947)    
    湖上春痕 (1947)    
    春歸何處 (1948)    
    春雷 (1949)    
    一代妖姬 (1950)    
    說謊世界 (1950)    
    禁婚記 (1951)    
    兇手 (1952)    
    蜜月 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    方帽子 (1952)    
    門 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    我是一個女人 (1955)    
    三戀 (1956)    
    傻瓜求愛 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    香噴噴小姐 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    佳人有約 (1960)    
    新聞人物 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    華燈初上 (1961)    
    迷魂阱 (1961)    
    三看御妹劉金定 (1962)    
    雪地情仇 (1963)    
    三笑 (1964)    
    艷遇 (1965)    
    烽火姻緣 (1965)    
  演員 (3 films)
    不堪回首 (1925)    
    難為了妹妹 (1926)    
    我是一個女人 (1955) ... 李老總
  編劇 (12 films)
    三姊妹 (1934)    
    人倫 (1935)    
    桃李爭艷 (1936)    
    茶花女 (1938)    
    費貞娥刺虎 (1939)    
    杜十娘 (1940)    
    英烈傳 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    歡喜冤家 (1942)    
    母與子 (1947)    
    湖上春痕 (1947)    
    春雷 (1949)