Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李萍倩
Jack Li Ping-Qian  ♂
Aliases:  李松文


 
Filmography (1934-1965)
 
  導演 (42 films)
    女兒經 (1934)    
    花開花落 (1937)    
    鳳求凰 (1938)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    杜十娘 (1940)    
    家 (1941)    
    地藏王 (1941)    
    英烈傳 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    歡喜冤家 (1942)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    母與子 (1947)    
    春雷 (1949)    
    說謊世界 (1950)    
    一代妖姬 (1950)    
    禁婚記 (1951)    
    兇手 (1952)    
    方帽子 (1952)    
    蜜月 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    絕代佳人 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    門 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    我是一個女人 (1955)    
    三戀 (1956)    
    望夫山下 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    傻瓜求愛 (1957)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    香噴噴小姐 (1958)    
    笑笑笑 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    新聞人物 (1960)    
    迷魂阱 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    三看御妹劉金定 (1962)    
    雪地情仇 (1963)    
    三笑 (1964)    
    烽火姻緣 (1965)    
    艷遇 (1965)    
  演員 (1 film)
    我是一個女人 (1955) ... 李老總
  編劇 (6 films)
    杜十娘 (1940)    
    英烈傳 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    歡喜冤家 (1942)    
    母與子 (1947)    
    春雷 (1949)