Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜宜君
Chiang I-Chun  ♀





 
Filmography (1969-1993)
 
  演員 (52 films)
    愛神 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    像霧又像花 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    真假太太 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    心花朵朵 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    13個半房客 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    一寸法師 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    秋歌 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    追龍 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    秋蓮 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    神捕 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    真假姻緣 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    小魚吃大魚 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    冬梅 (1980) ... 老闆娘
    特別治療 (1980)    
    再世英雄 (1981)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    磨牙的女人 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    風車與火車 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    春風少年兄 (1993)