Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
華倫(1)
Wa Lun (1)  ♂
Aliases:  華崙,  陳天倫,  劉偉





 
Filmography (1973-2002)
 
  監製 (1 film)
    龍在江湖 (1988)    
  演員 (64 films)
    五虎將 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    面具 (1974)    
    電單車 (1974)    
    色中餓鬼 (1975) ... 方孟野
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    狐天狐地 (1976) ... 客串西門慶
    油鬼子 (1976)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    我們戀愛去了 (1977)    
    風流伯虎蕩秋香 (1977)    
    烏龍濟公 (1978) ... 呂洞賓
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    鬼咁過癮 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    橋王一哥古惑九 (1980) ... 古惑九
    摩登土佬 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    大大小小一家春 (1980) ... 徐良仁
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    新運河殉情記 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    黑珍珠 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 聞萬夫
    磨牙的女人 (1982)    
    瘋狂少女營 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    金粉夜叉 (1983)    
    牆外的女人 (1983)    
    花樣百出 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    小和尚出馬 (1984)    
    東京來的小寡婦 (1984)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    迷情 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    野玫瑰 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    命帶桃花 (1987)    
    魔情女 (1988)    
    騙王之王 (1988)    
    野狼街 (1988)    
    龍在江湖 (1988)    
    闖將 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    色鬼投胎 (1990)    
    賭命雙雄 (1992)    
    唐朝禁宮風月 (1993)    
    艷屍檔案 (2002)