Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
華倫(1)
Wa Lun (1)  ♂
Aliases:  華崙,  陳天倫,  劉偉





 
Filmography (1973-2002)
 
  監製 (2 films)
    龍在江湖 (1988)    
    偷情小心 (1998)    
  導演 (2 films)
    艷女大行動 (1992)    
    臥底禿鷹 (1995)    
  美術 (1 film)
    臥底禿鷹 (1995)    
  演員 (65 films)
    五虎將 (1973)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    面具 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    色中餓鬼 (1975) ... 方孟野
    新啼笑姻緣 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    狐天狐地 (1976) ... 客串西門慶
    油鬼子 (1976)    
    風流伯虎蕩秋香 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    我們戀愛去了 (1977)    
    烏龍濟公 (1978) ... 呂洞賓
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    鬼咁過癮 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    橋王一哥古惑九 (1980) ... 古惑九
    摩登土佬 (1980)    
    大大小小一家春 (1980) ... 徐良仁
    少林搭棚大師 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    磨牙的女人 (1982)    
    瘋狂少女營 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 聞萬夫
    新運河殉情記 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    黑珍珠 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    牆外的女人 (1983)    
    花樣百出 (1983)    
    金粉夜叉 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    小和尚出馬 (1984)    
    東京來的小寡婦 (1984)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    迷情 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    命帶桃花 (1987)    
    野玫瑰 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    騙王之王 (1988)    
    野狼街 (1988)    
    龍在江湖 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    闖將 (1988)    
    魔情女 (1988)    
    色鬼投胎 (1990)    
    艷女大行動 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    唐朝禁宮風月 (1993)    
    艷屍檔案 (2002)    
  執行監製 (5 films)
    性丈夫情人 (1990)    
    新星星月亮太陽 (1995)    
    新桃色交易 (1995)    
    超級舞男 (1998)    
    激情邊緣 (1998)