Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸毅
Lu Yi (2)  ♂





 
Filmography (1993-2016)
 
  監製 (1 film)
    天上的戀人 (2002)    
  演員 (22 films)
    第一誘惑 (1993)    
    兄弟 (2001) ... 韓雨
    一見鍾情 (2002)    
    性感都市 (2004) ... 大坦
    茉莉花開 (2004) ... 鄒杰
    30分鐘戀愛 (2004) ... 柳百生
    情人結 (2005) ... 侯嘉
    七劍 (2005) ... 韓志邦
    安娜與安娜 (2007) ... 歐揚
    愛情左燈右行 (2008) ... 律師
    線人 (2010) ... 巴閉
    美麗密令 (2010) ... 陸志昂
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    唐山大地震 (2010) ... 楊志
    孔子 (2010) ... 季孫肥
    新媽媽再愛我一次 (2012)    
    甲午大海戰 (2012) ... 鄧世昌
    襄陽 (2013)    
    宮鎖沈香 (2013) ... 胤禛
    英雄之戰 (2014)    
    爸爸去哪兒2 (2015)    
    北京遇上西雅圖2 (2016) ... 鄭義