Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱明
Yau Ming (1)  ♂
Aliases:  邱玉明,  邱山,  丘明,  丘玉明





 
Filmography (1967-1975)
 
  副導演 (2 films)
    蛇妖精 (1974)    
    蛇頭人 (1975)    
  演員 (31 films)
    神劍震江湖 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 雷鍾
    江湖三女俠 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    黑店 (1972)    
    惡客 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    師兄出馬 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)