Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂紅
Lui Hung (1)  ♀
Aliases:  呂世英





 
Filmography (1951-1987)
 
  演員 (200 films)
    雪影寒梅 (1951) ... 紅姐
    孟麗君 (1955)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    安安尋母 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    紅樓夢 (1956)    
    花魁女賣油郎 (1956)    
    濟公活佛 (1957)    
    小鳳 (1957) ... 小鳳母
    三娘教子 (1957)    
    紅孩兒大戰孫悟空 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 夫人
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 百里蕙
    隱身女俠 (1957)    
    陳杏元思釵 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 淑英
    選女婿 (1958)    
    望夫歸 (1958)    
    浴室丟屍 (1958)    
    熱女郎 (1958) ... 阿彩
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 阿金
    十七十八正當時 (1958)    
    孤兒救祖 (1958)    
    慈母心 (1958)    
    龍交龍鳳交鳳 (1958)    
    兩家親 (1958)    
    大舜耕田 (1958) ... 康氏
    益春留傘 (1959) ... 黃母
    姑嫂情深 (1959)    
    好夫妻 (1959) ... 阿燕
    野赤查某戇男子 (1959)    
    窮人娶水某 (1959)    
    弄破醋甕 (1959)    
    馬來亞之戀 (1959)    
    夫妻相罵 (1959)    
    太太吃醋 (1959)    
    搶親 (1959)    
    捉龜走鱉 (1959)    
    三輪車夫之戀 (1959)    
    黑市丈夫 (1959)    
    少女懷春 (1959)    
    王哥柳哥 (1959)    
    阿繡賣胭脂 (1959)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    有錢就變心 (1960)    
    金錢世界 (1962)    
    水蛙記 (1964)    
    女兒國 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    獵人 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    鐵羅漢 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    胡姬花 (1970) ... 畢太太
    齊人樂 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    快活林 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    香港73 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    朋友 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    水為財 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    成記茶樓 (1974) ... 鳳姐
    四王一后 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    虎鬥虎 (1974) ... 小蘭母
    七金屍 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    早熟 (1974)    
    古之色狼 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    死囚 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    索命 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 周瑞家的
    廟街皇后 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 尼姑
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    絕不低頭 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    血芙蓉 (1978) ... 韓天德母
    五毒 (1978) ... 原老夫子家人
    螳螂 (1978) ... 韋風母
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 熊姥姥
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    碟仙 (1980) ... 經理之妻
    第三類打鬥 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    飛狐外傳 (1980) ... 商老太
    大殺四方 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    武館 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    單程路 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 蕭家乳娘
    書劍恩仇錄 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫儀母
    邪咒 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    日劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    愛奴新傳 (1984)    
    大鱷群英 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    錯體人 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    午夜麗人 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987)