Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂紅
Lui Hung (1)  ♀
Aliases:  呂世英





 
Filmography (1951-1987)
 
  演員 (191 films)
    雪影寒梅 (1951) ... 紅姐
    孟麗君 (1955)    
    紅樓夢 (1956)    
    花魁女賣油郎 (1956)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    安安尋母 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    隱身女俠 (1957)    
    濟公活佛 (1957)    
    小鳳 (1957) ... 小鳳母
    三娘教子 (1957)    
    紅孩兒大戰孫悟空 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 夫人
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 百里蕙
    龍交龍鳳交鳳 (1958)    
    兩家親 (1958)    
    大舜耕田 (1958) ... 康氏
    陳杏元思釵 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 淑英
    選女婿 (1958)    
    望夫歸 (1958)    
    浴室丟屍 (1958)    
    熱女郎 (1958) ... 阿彩
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 阿金
    十七十八正當時 (1958)    
    孤兒救祖 (1958)    
    慈母心 (1958)    
    王哥柳哥 (1959)    
    阿繡賣胭脂 (1959)    
    一世人辛苦為了家 (1959)    
    益春留傘 (1959) ... 黃母
    姑嫂情深 (1959)    
    好夫妻 (1959) ... 阿燕
    野赤查某戇男子 (1959)    
    窮人娶水某 (1959)    
    弄破醋甕 (1959)    
    馬來亞之戀 (1959)    
    夫妻相罵 (1959)    
    太太吃醋 (1959)    
    搶親 (1959)    
    捉龜走鱉 (1959)    
    三輪車夫之戀 (1959)    
    少女懷春 (1959)    
    金錢世界 (1962)    
    水蛙記 (1964)    
    追魂鏢 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    龍門金劍 (1969)    
    獵人 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    胡姬花 (1970) ... 畢太太
    鐵羅漢 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    齊人樂 (1971)    
    風月奇譚 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    快活林 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    水為財 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    成記茶樓 (1974) ... 鳳姐
    奪命刺客 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    早熟 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    香港73 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    朋友 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    索命 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    死囚 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    乾隆下江南 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 周瑞家的
    廟街皇后 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 尼姑
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    俏探女嬌娃 (1977)    
    螳螂 (1978) ... 韋風母
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 熊姥姥
    烏龍濟公 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    血芙蓉 (1978) ... 韓天德母
    五毒 (1978) ... 原老夫子家人
    軍閥趣史 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    萬人斬 (1980)    
    飛狐外傳 (1980) ... 商老太
    大殺四方 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 經理之妻
    黑蜥蜴 (1981) ... 蕭家乳娘
    書劍恩仇錄 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    武館 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫儀母
    衝鋒車 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    單程路 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    妖魂 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    日劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    午夜麗人 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987)