Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈瑋敏
Bonnie Shum Wai-Man  ♀
Aliases:  沈慧敏
 
Filmography (1996-2004)
 
  製片 (22 films)
    黑俠 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    求戀期 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    驚天大賊王 (1998)    
    行運秘笈 (1998)    
    賭俠1999 (1998)    
    顧城別戀 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
    黑馬王子 (1999)    
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999)    
    一見鍾情 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    獸性新人類 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    無間道 (2002)    
    無間道III (2003)    
    無間道II (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
    追擊8月15 (2004)    
  場記 (1 film)
    新戀愛世紀 (1998)    
  演員 (2 films)
    愛在娛樂圈的日子 (1998)    
    創業玩家 (2000)