Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
齊蓮奎
Chai Lin-Fui  ♂
Aliases:  齊連奎





 
Filmography (1967-1975)
 
  演員 (27 films)
    花落水流紅 (1967)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    四武士 (1969) ... 吳子飛
    神經刀 (1969)    
    試情記 (1969) ... -
    異鄉客 (1970) ... 秦二
    千面賊美人 (1970) ... 阿孟
    鬼皮 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    馬家溝 (1970) ... 保鏢張武
    火鳥第一號 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    追擊 (1971)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    伏虎榜 (1972)    
    追殺 (1973) ... 十七號
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    阿福撈世界 (1975)