Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顏碧君
Yan Bi-Jun  ♀
Aliases:  顏君君,  君碧顏
 
Filmography (1947-1953)
 
  化妝 (6 films)
    新天方夜譚 (1947)    
    長相思 (陌上花開) (1947)    
    春之夢 (1947)    
    某夫人 (1947)    
    各有千秋 (1947)    
    清宮秘史 (1948)    
  演員 (13 films)
    春之夢 (1947) ... 保姆
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 后母
    海茫茫 (1948)    
    瓊樓恨 (1949)    
    宏碧緣 (1949) ... 巴九奶奶
    神秘女俠 (1949) ... 玉蘭
    大俠復仇記 (1949)    
    結婚24小時 (1950) ... 張母
    出海雲霞 (1950) ... 唐母
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣二太太
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 賓客
    虎落平陽 (1952) ... 應南屏的妻子•徐蘊玉
    歌女紅菱艷 (1953)