Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶秦
Doe Ching  ♂


 
Filmography (1943-1970)
 
  副導演 (1 film)
    彩虹曲 (1953)    
  導演 (52 films)
    詩禮傳家 (1952)    
    一家春 (1952)    
    明天 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    枇根巷 (1953)    
    殘生 (1953)    
    寒蟬曲 (1953)    
    誘惑 (1954)    
    鳥語花香 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    痴心井 (1955)    
    同林鳥 (1955)    
    紅塵 (1956)    
    好女兒 (1956)    
    喜臨門 (1956)    
    少奶奶的秘密 (1956)    
    驚魂記 (1956)    
    零雁 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    四千金 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    提防小手 (1958)    
    小情人 (1958)    
    三星伴明 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    慾網 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    狂戀 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    春潮 (1960)    
    皆大歡喜 (1961)    
    不了情 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    女人與小偷 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    船 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    血痕鏡 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
  編劇 (62 films)
    合家歡 (1943)    
    重逢 (1943)    
    桃花潭水 (1943)    
    激流 (1943)    
    大飯店 (1945)    
    紅樓殘夢 (1948)    
    海茫茫 (1948)    
    蕩婦心 (1949)    
    血染海棠紅 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949)    
    花街 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    說謊世界 (1950)    
    瑤池鴛鴦 (1951)    
    禁婚記 (1951)    
    百花齊放 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    一家春 (1952)    
    明天 (1952)    
    方帽子 (1952)    
    詩禮傳家 (1952)    
    枇根巷 (1953)    
    殘生 (1953)    
    寒蟬曲 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    鳥語花香 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    誘惑 (1954)    
    楊貴妃 (1955)    
    喜臨門 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    少奶奶的秘密 (1956)    
    驚魂記 (1956)    
    好女兒 (1956)    
    無頭案 (1957)    
    四千金 (1957)    
    提防小手 (1958)    
    慾網 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    狂戀 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    春潮 (1960)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    不了情 (1961)    
    花團錦簇 (1963)    
    女人與小偷 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    明日之歌 (1967)    
    船 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    殺機 (1970)