Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶秦
Doe Ching  ♂


 
Filmography (1943-1970)
 
  副導演 (1 film)
    彩虹曲 (1953)    
  導演 (52 films)
    一家春 (1952)    
    明天 (1952)    
    詩禮傳家 (1952)    
    兒女經 (1953)    
    枇根巷 (1953)    
    殘生 (1953)    
    寒蟬曲 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    鳥語花香 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    誘惑 (1954)    
    同林鳥 (1955)    
    痴心井 (1955)    
    零雁 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    紅塵 (1956)    
    好女兒 (1956)    
    喜臨門 (1956)    
    少奶奶的秘密 (1956)    
    驚魂記 (1956)    
    無頭案 (1957)    
    四千金 (1957)    
    小情人 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    千金小姐 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    慾網 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    狂戀 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    春潮 (1960)    
    儂本多情 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    不了情 (1961)    
    花團錦簇 (1963)    
    女人與小偷 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    血痕鏡 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    船 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
  編劇 (62 films)
    桃花潭水 (1943)    
    激流 (1943)    
    合家歡 (1943)    
    重逢 (1943)    
    大飯店 (1945)    
    紅樓殘夢 (1948)    
    海茫茫 (1948)    
    血染海棠紅 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949)    
    蕩婦心 (1949)    
    花街 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    說謊世界 (1950)    
    禁婚記 (1951)    
    瑤池鴛鴦 (1951)    
    詩禮傳家 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    一家春 (1952)    
    明天 (1952)    
    方帽子 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    枇根巷 (1953)    
    殘生 (1953)    
    寒蟬曲 (1953)    
    誘惑 (1954)    
    鳥語花香 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    楊貴妃 (1955)    
    喜臨門 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    少奶奶的秘密 (1956)    
    驚魂記 (1956)    
    好女兒 (1956)    
    四千金 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    提防小手 (1958)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    慾網 (1959)    
    狂戀 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    春潮 (1960)    
    皆大歡喜 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    不了情 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    女人與小偷 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    船 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    殺機 (1970)