Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏孔生
Wei Hung-Sheng  ♂
Aliases:  孔生





 
Filmography (1970-1990)
 
  演員 (34 films)
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 杜少爺
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    童子功 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    怒吼 (1972)    
    心花朵朵 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    半斤七両 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    強中手 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    大風波 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    夢醒情未了 (1975) ... 周崇仁
    詭計 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    金霸王 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    霧茫茫 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    激動情火 (1988)    
    靚女出征 (1990)