Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳嘉業
Ken Chan Ka-Yip  ♂
Aliases:  陳嘉業@Click Music
 
Filmography (1992-2017)
 
  配樂 (15 films)
    BadBoy特攻 (2000)    
    赤裸特工 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    六壯士 (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    殺破狼II (2015)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
  演員 (1 film)
    逃學威龍2 (1992)