Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傅穎
Theresa Fu Wing  ♀
Aliases:  傅莉盈





 
Filmography (2002-2017)
 
  演員 (24 films)
    9個女仔1隻鬼 (2002) ... 辣椒
    1:99 電影行動 (2003)    
    百分百感覺 2003 (2003) ... Jenny
    愛在陽光下 (2003)    
    失驚無神 (2004) ... 阿淑
    雀聖 (2005) ... 雪兒
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 機場特警
    至尊無賴 (2006) ... 莊情
    3分鐘先生 (2006) ... 花花
    獨家試愛 (2006) ... 阿琪
    春田花花同學會 (2006) ... 小食亭女店員
    黑拳 (2006) ... 徐志
    戀愛初歌 (2006) ... Philo
    校墓處 (2007) ... 何逸敏
    家有喜事2009 (2009) ... 生日會友人
    武動青春 (2009) ... 武館大小姐
    熱浪球愛戰 (2011) ... Rachel
    詭婚 (2012) ... 何小靈
    魕 (2012)    
    4樓B座 (2013)    
    37次想你 (2014)    
    哥基王子 (2015)    
    神秘寶藏 (2015)    
    完美有多美 (2017)