Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳靖霞
Amanda Chan Ching-Ha  ♀
 
Filmography (2002-2018)
 
  副導演 (1 film)
    強姦5之廣告誘惑 (2003)    
  製片 (18 films)
    一碌蔗 (2002)    
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002)    
    飛虎雄師 (2002)    
    飛虎雄師之復仇 (2003)    
    圍村有野攪攪震 (2003)    
    飛虎雄師之邊緣人 (2003)    
    飛虎雄師之英雄本色 (2003)    
    飛虎雄師之槍王行動 (2003)    
    飛虎雄師之救世者 (2003)    
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003)    
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003)    
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003)    
    瘦身 (2005)    
    凶男寡女 (2005)    
    長江七號 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    分手說愛你 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
  策劃 (7 films)
    精舞門2 (2010)    
    惡戰 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    追龍 (2017)    
    大師兄 (2018)