Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李思捷
Lee Sze-Chit  ♂





 
Filmography (1999-2018)
 
  監製 (2 films)
    金國民 (2008)    
    一家大晒 (2018)    
  導演 (2 films)
    金國民 (2008)    
    一家大晒 (2018)    
  演員 (10 films)
    喜劇之王 (1999) ... 導演
    公元2000 AD (2000)    
    福伯 (2003) ... 添
    絕種好男人 (2003) ... 律師 Allan Chu
    妃子笑 (2005) ... 國師
    半醉人間 (2006) ... Michal
    金國民 (2008) ... 金國民
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 阿巢
    勁抽福祿壽 (2011) ... 李捷壽
    一家大晒 (2018)    
  編劇 (1 film)
    金國民 (2008)